Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

1η Φιλανθρωπική – Φιλοζωική εκδήλωση Bazaar “Δημιουργώντας με Αγάπη για Όλους”


Η είσοδος είναι ελεύθερη 
Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 7/4 από τις 11:00 έως 22:00
Κυριακή 8/4 από τις 10:00 έως τις 21:00

(και τις 2 μέρες η Έμμα θα βρίσκεται εκεί)


Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Αγάπη για Όλους” σας προσκαλεί στις 7-8 Απριλίου στην Τεχνόπολις - Γκάζι σε μια γιορτή στην οποία αγκαλιάζουμε με αγάπη τα παιδιά όλου του κόσμου και τα ζώα.
Μια εκδήλωση με διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, μπαλονοκατασκευές, face painting, δημιουργικέ και μουσικοχορευτικές δραστηριότητες, αλλά και πίστα αναρρίχησης για τα πιο δραστήρια “πνεύματα”.
Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενείται και μεγάλο παζάρι με χειροποίητα φυσικά καλλυντικά – σαπουνάκια, χειροποίητα γλυκά και μαρμελάδες, παραδοσιακά Κρητικά Προϊόντα,
πασχαλινά είδη, χειροποίητα κοσμήματα και κεριά, καθώς και μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ.
Τα παιδιά από το Εργαστήρι Εικαστικής Δημιουργίας “Χρώμα” θα ομορφύνουν τον χώρο με τα υπέροχα προς πώληση έργα τους σε μια έκθεση ζωγραφικής με θέμα “Παιδιά & Ζώα μια αγκαλιά”.
Οι φιλόζωοι φίλοι μας θα βρουν στον χώρο μας αξεσουάρ και λιχουδιές για κατοικίδια, συμβουλές και είδη καλλωπισμού από επαγγελματία groomer, καθώς και συμβουλές από επαγγελματίες εκπαιδευτές.
Θα υπάρχει τέλος Λοταρία που θα κληρώσει πολλά όμορφα δώρα .
Το 40% των καθαρών κερδών θα διατεθεί στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού “Κιβωτός του Κόσμου”.
Το υπόλοιπο μέρος των εσόδων θα το διαχειριστεί η “ Αγάπη για Όλους” ώστε να καλύψει είδη πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς άπορες οικογένειες όπως και για την στείρωση, σίτιση και νοσηλεία αδέσποτων ζώων.
Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης δεχόμαστε χορηγίες χρηματικές και υλικές (ρούχα, τρόφιμα κ.α) για τους παραπάνω σκοπούς.ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...